fbpx

– Fysioterapi i hundehøjde

Kovo: Begyndte at halt on/off og måske på begge bagben, han kom til alverdens dyrlæger, hvor en af dem fortæller han havde et over revet ledbånd i den ene hase.

Han skal have taget en CT scanning for at få dette bekræftet.

Han har en tid til CT og bliver der tilset af endnu en dyrlæge, som siger der intet er galt med hans hase, men måske med knæet, han bliver scannet og der er intet at se, på nær en smule slidgigt (så lidt det ingen rolle spiller) dog kunne der måske være lidt at se på bagsiden af knæet. Han blevet sendt hjem på smertestillende, som tog halt heden.

Da halt heden kom igen, tog ejer til en ny dyrlæge, hvor de igen sender han til endnu en dyrlæge, dog en specialist denne gang. Den gamle CT-scanningen kunne ikke bruges fordi man nu mistænker ryggen denne gang, der bliver taget nye og igen finder man ikke noget.

Der bliver lagt nogle binyrebarkhormon blokader som et forsøg på at lave en form for behandling. Da det komme tilbage et halv år efter, tager ejer ham til en fysioterapeut hvor han bliver arbejdet igennem. Han for et par behandlinger, og siden har han ikke været halt.

Ejer har senere haft ham tilset af en dyrlæge uddannet kiropraktor og snakket med ham omkring sygdomsforløbet, han mener det tyder meget på at det har været en eller flere fibersprængninger, hvilket kunne være ordnet med fysioterapi helt for starten af og sparret ejer for 2 x CT scanninger + alverden dyrlægeregninger og hunden kunne have genfundet sin livskvalitet hurtigere.