fbpx

Hunde opdræt

Køb af hund

Hvad du skal vide når du køber hvalp af os.
Det er vigtigt for os at hvalp og familie passer sammen.

Se hundene online

Se hundene og stedet

Pris og betaling

Pris pr. hvalp er ???? DKK

2000 DKK betales i depositum når man bliver skrevet op til en hvalp, de sidste ???? betales når hvalpen afhentes. Hvalpen er ikke købt før købskontrakten er underskrevet af både køber og sælger, og begge parter har derfor ret til at annulere købet inden købskontrakten er underskrevet. Depositum betales 100% tilbage hvis købet annuleres af sælger, og 75% hvis købet annuleres af køber.

Det får i med

DKK stambog og registrering i Dansk hunderegister.

DKK købsaftale. Chipsmærket og 2 x ormekur. Dyrlægekontrolleret og en sundhedsattest på hver enkel hvalp. Vejledning om pasning og pleje af hvalpen. Fodreplan, samt en gratis hvalpepakke.

Vi yder support så længe I ønsker det, til hjælp omkring fodring/vejledning m.m.

Valg af hvalp

Det er vigtigt for os at vi får fordelt hvalpene så de passer bedst muligt til de familier de skal ud i. Vi kender hvalpene bedst, og har også styr på jeres ønsker til hvalpens kunnen. Derfor sker udvælgelsen af hvalpe i et sammenspil mellem jeres ønsker og vores viden, for at matche hvalpene bedst muligt med alle køberer. Der bliver oprettet en købsliste som man bliver skrevet på i den rækkefølge depositum (2000,-) er modtaget.

Socialisering

Vi vægter håndtering og socialisering højt. Derfor vil vi tage hvalpene med ud at køre bil, sørge for at klippe negle og børste dem, så disse ting ikke er helt uvante for dem.

Derudover vil de blive præsenteret for hverdagens almindelige lyde, samt en lyd-cd med lyde så som skud og fyrværkeri.