fbpx

Om os

Vi er to piger der brænder for arbejdet med hunde. Vi kommer begge fra familier hvor hunde har været en naturlig del af familien altid. Derfor er det heller ikke kun dyr vi arbejder med, men familiemedlemmer.

Professionelle

Uddannede til at hjælpe din hund

Vores fælles passion for hunde er afgørende for valget af uddannelser, så vi er klar til at give din hund bedre livskvalitet.

Line Barfod

DKK opdrætter, Veterinær Rehabilitering terapeut
– Under udd. som Human Fysioterapeut

info@barfodshundevelfaerd.dk

Tlf: +45 42 32 75 27

Mia Jakobsgaard Madsen

DcH instruktør, Veterinær Rehabilitering terapeut
– Under udd. Veterinærsygeplejerske

info@barfodshundevelfaerd.dk

Tlf: +45 20 20 49 10

Vi har begge længe haft et stort ønske om at dyr kunne være en del af vores profesionelle arbejdsliv. Derfor var det en fantastisk mulighed der bød sig da vi blev opmærksomme på den uddannelse fra Center for Dyreterapi.

Uddannelsen strak sig over 10 mdr og var undervist at dyrlæge Jacob Schrøder Andersen.

Vi er begge to nu uddannet veterinær rehabiliterings terapeuter i juni 2019.

Grunden til at lige præcis denne uddannelse faldt i vores interesse var fordi det funktionelle fascinere os begge, hele kroppens bevægeapparat har så mange aspekter at det måtte vi vide mere om.
Det at man kan forebygge og behandle skader uden operationer og medicin, ser vi som en vigtig del af det at være hundeejer, for hvorfor gøre mere end der er nødvendigt.
Den almene danskers hund bliver udsat for megen belastning hele livet igennem, og hvis ikke deres kroppe såvel som vores egne er klar til denne belastning går det galt.

 

Mia fik sin første “egen hund” i 2013 og har siden gået til træning med ham. Hun har lige siden hun startet været fascineret af det og blev i 2018 uddannet DcH instruktør og underviser her igennem kursister. Når man møder Mia mærker man hendes store passion for hundetræning
og ikke mindst styrke og kropskontrol.
I 2018 startede Mia uddannelsen som Veterinærsygeplejerske, og arbejder til dagligt som veterinærsygeplejerske elev hos Selskov Dyreklinik i Hillerød.

 

Line fik sin første “egen hund” i 2016, denne var fra egen opdræt og en tæve der skulle have videre bragt avlen. Vi mistede hende dog alt for tidligt til en påkørsel. Da næste kuld kom til verden, blev der født en skøn tæve og det er Lines nye træningsmakker. Planen er at hun skal indgå i avlen med tiden.
Line træner DcH programmet med hendes hund.
I 2019 startede Line sin uddannelse som Human fysioterapeut i Odense.

 

Uddannede til at hjælpe din hund, disse ord er vigtige for os, og vi forsøger at blive klogere hele tiden.

Besøg klinikken

Palleshavevej 11, 5750 Ringe

Ring til os i dag

Følg os på