Vi tilbyder fysioterapi til din hund

I en fysioterapeutisk session vil der blandet andet være fokus på ledmobilisering og muskelbehandling. Både for at skabe mere bevægelse, men også for at hindre muskelsmerter og lignende hvis dette skulle være tilfældet. Denne type behandling står sjældent alene, men massage vil indgå i behandlingen hvis dette findes nødvendigt. Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere information eller til at booke en tid via kontaktformularen.​

Lidt om fysioterapi

Er din hund smerteplaget & har udfordringer med bevægeapparatet? Hvis din hund er gigtplaget eller skadet, kan vi tilstræbe at opbygge hundens hensigtsmæssige bevægelighed og genvinde den optimale funktion. Vil du afhjælpe eller mindske din hunds fysiske skade vil fysioterapi være det helt rigtige valg.

Fysioterapi hjælper din hund med at:

  • Styrke muskulaturen
  • Fjerne muskelspændinger og smerter
  • Opbygge kroppens hensigtsmæssige bevægelighed
  • Genvinde eller øge den optimale funktion

En session fysioterapi

  • 350,- DKK​

Opstart - først gang

I kommer hos os har vi en opstartssession. Her fortæller du om hundens historie samtidig med at hunden mærkes igennem fra top til tå. Der vurderes her hvad forløbet med den pågældende hund fremadrettet skal være.​ Vi vælger denne fremgangsmåde, for at sikre det bedst mulige udfald.

En opstartssession.

  • 550,- DKK

For hjælp til fysioterapi, ring til Line på 42 32 75 27. ​

Kontakt os 

Har du et spørgsmål til os eller vores ydelser, er du velkommen til at udfylde formularen herunder. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt os allerede i dag

Skal vi tage en snak?​

Vi er uddannet til at hjælpe din hund. Vores fælles passion for hunde er afgørende for valget af uddannelser, så vi er klar til at give din hund bedre livskvalitet.

Kontakt os endelig ved spørgsmål på telefon eller mail. 

Vi er uddannet til at hjælpe din hund. Vores fælles passion for hunde er afgørende for valget af uddannelser, så vi er klar til at give din hund bedre livskvalitet.

Kontakt os

Barfods Hundevelfærd I/S

20 20 49 10 eller 42 32 75 27

info@barfodshundevelfaerd.dk

Palleshavevej 11

5750 Ringe

Se rutevejledning

CVR-nummer: 40353380