​Vi tilbyder unghundetræning

Unghundetræning vil være for hunde på 6 mdr. og op efter. Træningen vil bygge videre på det vi har arbejdet med på hvalpeholdet, men det er ikke en betingelse eller forudsætning at I har gået på vores hvalpehold.

For hjælp til hundetræning, ring til Mia på 20 20 49 10

I denne periode bliver jeres hund fysisk kønsmoden, og den kan derfor være lidt “ustabil” i denne alder. Den kan pludselig glemme ting den tidligere har lært og kan også blive bange for ting og situationer den ikke tidligere har oplevet som farlige. Almindelig træning kan være udfordrende og vi fortsætte derfor med træningsaktiviteter der styrker forholdet mellem dig og din hund og samtidig forebygger konflikter der kan opstå mellem jer.

Vi vil på dette hold bl.a arbejde med samarbejdsøvelser og kropskontrol/balance, men også fortsat på den almindelig lydighed som indkald, gå pænt i snor, sit, dæk.

  • Prisen varigere fra 700-1000 afhængig af antal trænings gange.

Tilmeld dig holdtræning her

Udfyld nedenstående formular, tilmeld dig og din pelsede ven den holdtræning du ønsker at deltage i.

 
 
 
Vælg holdtræning *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt os allerede i dag

Skal vi tage en snak?​

Vi er uddannet til at hjælpe din hund. Vores fælles passion for hunde er afgørende for valget af uddannelser, så vi er klar til at give din hund bedre livskvalitet.

Kontakt os endelig ved spørgsmål på telefon eller mail. 

Vi er uddannet til at hjælpe din hund. Vores fælles passion for hunde er afgørende for valget af uddannelser, så vi er klar til at give din hund bedre livskvalitet.

Kontakt os

Barfods Hundevelfærd I/S

20 20 49 10 eller 42 32 75 27

info@barfodshundevelfaerd.dk

Palleshavevej 11

5750 Ringe

Se rutevejledning

CVR-nummer: 40353380