Hundemassage – optimal pleje og velvære til din hund

Vi forkæler hunde med en behagelige massage

Ønsker du at forkæle din hund med en massage, der afspænder den giver et fantastisk velvære? Uanset om din hund har fysiske problemer eller ej, så er det aldrig en dårlig idé med en professionel hundemassage, og ved Barfods Hundevelfærd har vi uddannet os, så vi kan forkæle hunde med kyndig pleje og velvære. Vi ønsker nemlig altid at kunne give det bedste til alle de hunde, vi tager os af.

​Hvis du leder efter en hundemassør et sted på Fyn, så er du kommet til det helt rette sted. Vi holder til i Ringe, og vi tager derfor med glæde imod hunde fra hele det fynske, herunder Årslev og Odense. Skal vi også tage os af og forkæle din hund med en hundemassage?

Hundemassage er velvære til din bedste ven

Vores hundemassage tilbyder et væld af fordele for din hund, og den kan derfor nyde godt af blandt andet:

  • ​Velvære
  • ​Øget blodcirkulation
  • ​Mindsket muskelspænding
  • ​Færre affaldsstoffer
  • ​Nedsat smerte i musklerne

For at kunne give de bedste hundemassager, har vi uddannet os inden for behandlingsformen. Vi har derfor gode forudsætninger for at undersøge dine hund og herefter tilpasse en fysiurgisk massage ud fra netop din hunds behov.

Denne fysiurgiske hundemassage fungerer eksempelvis godt til sportshunde og arbejdshunde, der har brug for afslapning og velvære for at kunne yde deres bedste.

Vores pris på en hundemassage er 350 kr. Ønsker du at få din hund undersøgt grundigt forud for massagen kan du booke en opstartssession, der koster 550 kr.​

Kontakt os hvis du vil bestille en tid til forkælelse af din hund

Kunne du tænke dig at forkæle din hund med en behandling, der afspænder, behandler mod smerter og medfører et øget velvære? Så kontakt os allerede i dag og bestil en tid til en hundemassage. Vi står altid klar til at tage imod hunde her i klinikken, og vi hjælper derfor også gerne din hund med en fantastisk pleje.

For hjælp til hundemassage, kontakt Line på 42 32 75 27.

Kontakt os 

Har du et spørgsmål til os eller vores ydelser, er du velkommen til at udfylde formularen herunder. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt os allerede i dag

Skal vi tage en snak?​

Vi er uddannet til at hjælpe din hund. Vores fælles passion for hunde er afgørende for valget af uddannelser, så vi er klar til at give din hund bedre livskvalitet.

Kontakt os endelig ved spørgsmål på telefon eller mail. 

Vi er uddannet til at hjælpe din hund. Vores fælles passion for hunde er afgørende for valget af uddannelser, så vi er klar til at give din hund bedre livskvalitet.

Kontakt os

Barfods Hundevelfærd I/S

20 20 49 10 eller 42 32 75 27

info@barfodshundevelfaerd.dk

Palleshavevej 11

5750 Ringe

Se rutevejledning

CVR-nummer: 40353380