Hvalpetræning tilpasset til din hund

Få skabt et godt bånd til din nye hund

Træning og socialisering af din nye hundehvalp er vigtigt for at skabe en sund udvikling og de bedste forudsætninger for en glad og velafbalanceret voksen hund. Hvalpetræning er derfor også en god måde, hvorpå du kan styrke båndet til din nye hund – og ved Barfods Hundevelfærd er vi klar til at hjælpe dig med alt dette og meget mere.

Vi tilbyder nemlig hvalpetræning i Ringe, hvor vi tager imod og hjælper nybagte hundeejere fra hele Fyn, eksempelvis Odense og Årslev. Vores hundetræning foregår på mindre hold, da vi således kan afsætte tid til at fokusere på netop dig og din hundehvalp, så I kan få en tilpasset træning med udgangspunkt i jeres behov og niveau.

Hvalpetræning med fokus på adfærd og lydighed

Hvalpetræning spiller en stor rolle i forhold til hundens fysiske og mentale udvikling. Med den rette træning kan vi hjælpe din hund med at kunne tackle uvante situationer og forebygge eventuel frygt for mødet med andre hunde, mennesker og lignende. I den forbindelse spiller relationen til din hundehvalp en stor rolle for hundens videre træning, og det er derfor også et stort fokus i vores hvalpetræning.

Derudover vil vi starte træningsforløbet ud med basale øvelser inden for lydighedstræning til hvalpe, og vi øver derfor alt lige fra sit og dæk til at gå pænt og komme, når du kalder.

Med en solid uddannelsesbaggrund og en passion for arbejdet med hunde tilbyder vi hvalpetræning, der bliver tilpasset individuelt til dig og din hund. Det er nemlig sådan, vi bedst muligt hjælper jer med at komme godt fra start.

Hvad koster hvalpetræning?

Vi tilbyder hvalpetræning til en pris, der lyder:

  • Prisen varierer fra 700-1000 afhængigt af antal træninger.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores tilgang til lydighedstræning til hundehvalpe, så hører vi meget gerne fra dig. Du kan også allerede nu tilmelde dig et af vores hold, hvis du ønsker at skabe de bedste forudsætning for et godt og sundt forhold mellem dig og din nye hund.​

For hjælp til hundetræning, ring til Mia på 20 20 49 10.​​

Tilmeld dig holdtræning her

Udfyld nedenstående formular, tilmeld dig og din pelsede ven den holdtræning du ønsker at deltage i.

 
 
 
Vælg holdtræning *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt os allerede i dag

Skal vi tage en snak?​

Vi er uddannet til at hjælpe din hund. Vores fælles passion for hunde er afgørende for valget af uddannelser, så vi er klar til at give din hund bedre livskvalitet.

Kontakt os endelig ved spørgsmål på telefon eller mail. 

Vi er uddannet til at hjælpe din hund. Vores fælles passion for hunde er afgørende for valget af uddannelser, så vi er klar til at give din hund bedre livskvalitet.

Kontakt os

Barfods Hundevelfærd I/S

20 20 49 10 eller 42 32 75 27

info@barfodshundevelfaerd.dk

Palleshavevej 11

5750 Ringe

Se rutevejledning

CVR-nummer: 40353380